Miriam Koetsier

Zangeres

Wie is Miriam?

Miriam is een conservatorium geschoolde zangeres met een voorliefde voor kleine akoestische liedjes. Ze zingt zowel pop en jazz als licht klassiek, met uitstapjes naar wereldmuziek en kleinkunst. Daarnaast begeleidt ze zichzelf regelmatig op piano.

Muziek bij afscheid

Muziek is een prachtige manier om een uitvaart of herdenking persoonlijk te maken en het kan zo veel troost bieden. Live gezongen komt deze muziek nog meer binnen en steeds vaker kiezen mensen voor deze invulling. Miriam's heldere, zuivere stem raakt en ontroert.

Contact

miriamkoetsier@gmail.com
+31614646651

Livemuziek bij afscheid of herdenking

De vraag naar livemuziek tijdens een uitvaart of herdenking is tegenwoordig groot. De wens is steeds vaker een zo persoonlijk mogelijk afscheid, met muziek die echt bij de overledene past en tegelijkertijd troost bied aan de naasten. Extra bijzonder is het dan, als deze prachtige nummers nog meer lading krijgen door een live uitvoering. Miriam begeleidt haarzelf het liefst op piano, maar er kan ook voor cd-begeleiding of a capella uitvoering worden gekozen. Ook samenwerkingen met andere muzikanten zijn natuurlijk mogelijk. 

Meer informatie

Repertoire

Miriam houdt van kleine, akoestische liedjes en geeft het liefst een originele en gevoelige draai aan bestaande muziek. De meeste muziek in haar repertoire zijn prachtige en enigszins klassieke pop- en jazznummers die herkenning oproepen en tegelijkertijd niet te 'standaard' zijn. Ook zingt ze graag moderne popmuziek in zowel Engels als Nederlands. Naast haar vaste repertoire, vindt ze het erg fijn om maatwerk te leveren en in overleg met de naasten passende muziek te zoeken. Verzoeknummers zijn dus ook zeker mogelijk. Klik hieronder voor de repertoire-lijst.

Muziekvoorbeelden

Om een idee te geven van Miriam's muziek en stem, komen er zeer binnenkort enkele voorbeelden op deze website. Als dit gewenst en mogelijk is, begeleidt Miriam haarzelf op (elektrische) piano, die ze zelf ook mee kan nemen. Maar niet alle muziek is hiervoor geschikt en soms is het niet praktisch ergens een piano op te stellen. Dan kan er gekozen worden voor een mooie instrumentale begeleiding op cd/mp3, en ook zonder achtergrond muziek kan er a capella een prachtig muzikaal moment ontstaan. Als u specifieke wensen heeft wat betreft instrumentatie, zoals samenwerking met andere muzikanten, kan er samen worden gekeken naar de mogelijkheden.

Momenten

Afscheid nemen van een dierbare kan natuurlijk op vele manieren en is afhankelijk van de wensen van de naasten en/of overledene. Enkele voorbeelden van momenten waarop Miriam een lied kan zingen: - Bij aanvang van of tijdens een herdenkingsdienst - Wanneer de kist wordt uitgedragen - Aan het graf, voor/tijdens/na het laten zakken van de kist - Tijdens het lopen van het uitvaart centrum naar de begraafplaats/asbestemming -Tijdens het uitstrooien van de as

Neem contact op

+31614646651